Palvelut

Hiusten leikkaukset alk. 35€

Hiustenleikkaukset asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä tietysti hiusten luonnollisten pyörteiden mukaan:)

Hiusten puhdistushoidot alk. 55 €

Kosmetiikan kemikaalit, ilman epäpuhtaudet, lika ja tali saattavat tukkia hiuspohjan ja näin aiheuttaa ongelmia hiuspohjaan. Hiukset tuntuvat lässähtäneiltä, ovat elottomat ja kiillottomat. Hiuspohja kutisee, hilseilee, kuivuu tai rasvoittuu. Silloin on puhdistushoito tarpeen.

Savihoito sopii erityisesti rasvoittuville hiuksille, ärtyneelle hiuspohjalle. Savihoito kuorii kevyesti hiuspohjaa, rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä hiuspohjaa. Savilaatuja on useita joista valitaan hoitoon sopiva.

Merilevä kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ja hilseilevää hiuspohjaa. Sopii erittäin hyvin myös luonnonkiharalle hiukselle sekä kemiallisten käsittelyjen rasittamalle hiukselle. Hoito kirkastaa vaaleita ja harmaita hiuksia.

Hiusten kasvivärjäys alk. 65 €

On turvallisempi tapa värjätä hiuksia ilman voimakkaita kemikaaleja.

Kasviväri sopii yleensä myös niille jotka ovat herkistyneet synteettisille väreille.

Kasvivärjäykset tehdään puhtailla kasvijauheilla jotka ovat 100 % luonnonmukaisia.

Värin lopputulokseen vaikuttavat hiusten oman luonnonväri  ja aikaisemmat käsittelyt.

Ennen ensimmäistä onnistunutta kasvivärjäystä on hiukset hyvä syväpuhdistaa  kemikaaleista, mahdollisten  synteettisten värin jäämistä, pesu- ja muotoilutuotteista.

Savivaalennus alk. 65 €

Uusi luonnollisempi hiusten vaalennus jossa ei ole käytetty voimakkaita kemikaaleja, ainesosat ovat biohajoavia. Käsittelyllä on mahdollista vaalentaa hiuksia useampia asteita, lopputulos riippuu aikaisemmista käsittelyistä ja hiuslaadusta.

Rentouttava päänhieronta alk. 30 €

– lievittää stressiä, parantaa/vilkastuttaa hiuspohjan verenkiertoa joka vaikuttaa hiusten hyvinvointiin, parantaa hiustupen ravinnonsaantia ja elävöittää hiusta.

Päänhieronnan voi yhdistää hiusten leikkaukseen, hoitoon ja kasvivärjäykseen tai ottaa omana hoitona!